Wednesday, October 10, 2018

Strik i sekvenser hent PDF Cecelia Campochiaro


Hent PDF Læs online



Strik i sekvenser er en imponerende, stor og smuk bog med et spændende og anderledes koncept. En nytænkning af den klassiske mønsterbog med en ny tilgang til at lave strikkemønstre.

Konceptet i Strik i sekvenser er ganske simpelt: Strik en enkel mønstersekvens i ret og vrang eller to farver, gentag sekvensen igen og igen - og skab herigennem et fantastisk stykke strik.

Bogen indeholder alt fra mønstre over 1 pind til nye og komplekse designs, som kan strikkes frem og tilbage, rundt eller i former som f.eks. trekanter.  - og ikke mindre end 40 opskrifter på enkle og elegante tilbehør.

Bogens teknik og fremgangsmåde giver dig.
Forfatter: Cecelia Campochiaro. Dansk oversættelse ved Helle Benedikte Neigaard. Strik i sekvenser er en imponerende smuk bog med et anderledes, raffineret Strik i sekvenser er skrevet af Cecelia Campochiaro og udgivet på dansk i 2017 af Turbine. Bogen måler ca 26 x 27,5 cm og er ca 3 cm tyk. Bogen er hardback Køb 'Strik i sekvenser' bog nu. Strik i sekvenser er en imponerende, stor og smuk bog med et spændende og anderledes koncept. En nytænkning af den Strik i sekvenser er nytænkende og inspirerer dig til at skabe dine egne mønstre. Strik skønne sjaler, tørklæder og meget mere. Stor bog 400 sider. Strik i sekvenser er en imponerende, stor og smuk bog med et spændende og anderledes koncept. En nytænkning af den klassiske mønsterbog med en ny Læs videre Strik i sekvenser - enkle metoder til at skabe komplekst vendbart strik. Udgivet af Turbine. Bogs ISBN er 9788740614855, køb den her. Strik i sekvenser: enkle metoder til at skabe komplekst vendbart strik, Hardback. Dansk, Cecelia Campochiaro, Hardback, 2017-6-1. Flere egenskaber. Strik i sekvenser er en imponerende, stor og smuk bog med et spændende og anderledes koncept. En nytænkning af den klassiske mønsterbog med en ny Cecelia Campochiaro - Strik i Sekvenser. Enkle metoder til at skabe komplekst vendbart strik. Bogen indeholder 190 mønstre og mere end 40 opskrifter på enkle enkle metoder til at skabe komplekst vendbart strik. Af: Cecelia Campochiaro Strik i sekvenser er en imponerende, stor og smuk bog med et spændende og

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.