Saturday, October 13, 2018

Hent Den grønne boble - Per Wimmer .pdf


Hent PDF Læs online



Vores energiforbrug stiger og stiger og imens råber miljøet på hjælp. "Den grønne boble" handler om, hvordan vi med grønne energikilder, bør forsøge at undgå at belaste vores miljø.

Per Wimmer står bag "Den grønne boble", der tager fat i en af de vigtige problemstillinger hele verden står overfor. Han forudser at der kan komme til at ske et voldsomt krak i både økonomien og miljøet, hvis ikke gode og grønne energikilder snart får en oprejsning.

Bogen er interessant for alle, men især politisk- eller miljøinteresserede. Det er en bog, der lægger op til debat og som forsøger at tage regeringen i ørerne og høre efter.
Vores energiforbrug stiger og stiger og imens råber miljøet på hjælp. Den grønne boble handler om, hvordan vi med grønne energikilder, bør forsøge at undgå Per Wimmer. Den grønne boble Derfor hylder regeringer og miljøforkæmpere de nye, grønne teknologier, og på verdensplan er der pumpet mange milliarder Vi er håbløst afhængige af energi. Verdens energiforbrug stiger konstant, fordi energi holder sammen på verden, som vi kender den, og uden ville vores tilv. Den næste økonomiske boble er grøn. Den danske finansmand Per Wimmer: -- Markedet for CO2-kvoter et et godt eksempel på, hvordan tingene kan gå galt, Læs videre Den grønne boble - Hvordan gode intentioner blev til svimlende spekulation. Udgivet af Gyldendal. E-bog er også tilgængelig som eller Bog. E- bogs Læs videre Den grønne boble - hvordan gode intentioner blev til svimlende spekulation. Udgivet af Gyldendal. Bog er også tilgængelig som eller E-bog. Köp boken Den grønne boble av Per Wimmer (ISBN 9788702165579) hos Adlibris.se. Fri frakt. Vi har miljontals böcker, hitta din nästa läsupplevelse idag! Den grønne boble, Per Wimmer, emne: anden kategori, Den grønne boble - hvordan gode intentioner blev til svimlende spekulation. Hæftet Omfattende statsstøtteordninger har pustet en uholdbar boble op i grøn energi, mener den danske finansmand Per Wimmer. Når skatteborgerne bliver trætte af Grøn boble kan blive værre end finanskrisen. Investeringsprojekter i vedvarende energi er højrisikable og kan bryde sammen når som helst, siger

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.