Friday, October 26, 2018

Bog Nord for tiden Inge Eriksen epub


Hent PDF Læs online



Besætningen på rumskibet Jezabel II bliver tvunget til at nødlande på en ukendt planet, og her får de sig deres livs overraskelse. Planeten findes ikke på kortet, og dog møder de her mennesker, der både ligner dem selv og taler deres sprog. Men de indfødte, som kaldes decentianere, virker tilbagestående på den teknologivante besætning på rumskibet, og dog længes de efter at opklare gåden omkring deres egen eksistens og det verdensrum, som de aldrig har kunnet udforske.

Nord for tiden er andet bind i serien Rummet uden tid, som Inge Eriksen modtog Science Fiction Cirklens litteraturpris for i 1986.

Den danske forfatter Inge Eriksen (1935-2015) debuterede i 1975 med.
"Nord for tiden" [2. udgave, 1. oplag] af Inge Eriksen - Hæftet (Bog med hæftet ryg ). På dansk. Genre: Skønlitteratur. Udgivet 28/03. Vejer 436 g. Nord for tiden er andet bind i serien Rummet uden tid, som Inge Eriksen modtog Science Fiction Cirklens litteraturpris for i 1986. Den danske forfatter Inge Nord For Tiden bog: Besætningen på rumskibet Jezabel II bliver tvunget til at nødlande på en ukendt planet, og her får de Nord For Tiden - Inge Eriksen - Bog. Besætningen på rumskibet Jezabel II bliver tvunget til at nødlande på en ukendt planet, og her får de sig deres livs overraskelse. Planeten findes ikke på ko Nord for tiden (Forfatter: Inge Eriksen, Forlag: Saga, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788711828755) Læs videre Nord for tiden. Bog er også tilgængelig som eller E-bog. Bogs ISBN er 9788711828755, køb den her. 1935): Nord for tiden : roman. Nord for tiden : roman. Af Inge Eriksen (f. nødlander på en ukendt planet, som beboes af mennesker, der er uden for tid og sted. "Tiden er nu" er en samling af Inge Eriksens kronikker og anmeldelser fra starten af 1990'erne. Ursula K le Guins "De udstødte" bliver fortolket ud fra Nord for tiden. Af. Inge Eriksen. (. 1985. ) der efter en katastrofe på Jorden, nødlander på en ukendt planet, som beboes af mennesker, der er uden for tid og sted. Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Nord for tiden af Inge Eriksen.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.