Sunday, October 21, 2018

Download Kampen om eleven pdf Claus Munch Drejer


Hent PDF Læs online



En elev er ikke blot en elev. En elev produceres i skolen.Skolen skaber elever med bestemte kompetencer. Denne bog handler om, hvordan eleven er blevet formet historisk og aktuelt. Kampen om eleven handler om, hvordan magt og vidensformer kæmper om at skabe elever.
Bogen er et studie af, hvordan eleven skabes og formes gennem pædagogik og psykologi, dvs. hvordan magt og styring anvendes til at skabe eleven. Bogen trækker på Foucaults forståelse af magt, viden og.
Claus Munch Drejer Kampen om eleven: Hvordan skoler skaber elever · Drejer Elev og magt: En analyse af subjektiveringsstrategien af eleven, 1822-2010. Kampen om eleven. Hvordan skoler skaber elever. Forfatter(e): Claus Munch Drejer (2014). En elev er ikke blot en elev. En elev produceres i skolen. Køb 'Kampen om eleven' bog nu. En elev er ikke blot en elev. En elev produceres i skolen. Skolen skaber elever med bestemte kompetencer. Denne bog Köp boken Kampen om eleven av Claus Munch Drejer (ISBN 9788792914156) hos Adlibris.se. Fri frakt. Vi har miljontals böcker, hitta din nästa läsupplevelse Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Kampen om eleven af Claus Munch Drejer. Forlagsbeskrivelse. En elev er ikke blot en elev. En elev produceres i skolen. Skolen skaber elever med bestemte kompetencer. Denne bog eleven (Hæftet). af Claus Munch Drejer Kampen om eleven handler om, hvordan magt og vidensformer kæmper om at skabe elever. Bogen er et studie af , Læs videre Kampen om eleven - Hvordan skoler skaber elever. Udgivet af Unge Pædagoger. Bogs ISBN er 9788792914156, køb den her. “Kampen om eleven” beskriver, hvordan skolen skaber elever med bestemte kompetencer. Denne Bogen er skrevet af Claus Munch Drejer og udgivet i 2014. Bestil bogen Kampen om eleven af Claus Munch Drejer i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.