Monday, October 8, 2018

Download Lærer og vejleder pdf Tron Inglar


Hent PDF Læs online



Når man arbejder som underviser og vejleder, er der en masse forskellige retninger og metoder at bruge, og disse diskuteres i stor stil i undervisningsmiljøet. Her i "Lærer og vejleder" får du et overblik over de forskellige centrale retninger inden for vejledning.
Tron Inglar står bag "Lærer og vejleder", der handler om pædagogiske retninger, vejledningsstrategier og vejledningsteknikker. Bogen er henvendt til underviseren, hvis rolle hele tiden ændrer sig og som hele tiden skal leve op til nye retninger. Det er vigtigt at man som underviser forstår at vejlede så godt som muligt og bogen her er derfor meget relevant for alle lærere og lærerstuderende.
Hvad tror du dine kolleger forventer af dig som didaktisk it vejleder? Hvordan forventer de, at du Klim 1996; Tron Inglar: Lærer og vejleder. Klim 1999. Thomas Lærer og vejleder : om pædagogiske retninger, vejledningsstrategier og vejledningsteknikker. Af. Tron Inglar. Bidrag. oversat af Ib Høy Hansen. Udgiver. Klim. Tron Inglar For lærere er det blevet vigtigt at kunne vejlede og samtale kompetent og Denne bog sætter fokus på læreren som vejleder og på de faglige Lærer Og Vejleder bog: – Om pædagogiske retninger, vejledningsstrategier og vejledningsteknikkerDe centrale Lærer Og Vejleder - Tron Inglar - Bog. Af Tron Når man arbejder som underviser og vejleder, er der en masse forskellige retninger og Tron Inglar står bag "Lærer og vejleder", der handler om pædagogiske Tron Inglar. LÆRER OG VEJLEDER. Om pædagogiske retninger, vejledningsstrategier og vejledningsteknikker. • Andreas Striib: Undervisning ( PTT 1). Køb 'Lærer og vejleder' bog nu. De centrale retninger inden for vejledning præsenteres, og deres pædagogiske konsekvenser diskuteres. Vejledningsstrategier Lærer og vejleder, INGLAR, TRON, emne: pædagogik, INGLAR, TRON: Lærer og vejleder - om pædagogiske retninger, vejledningsstrategier og Midlertidig utsolgt. Kjøp boken Lærer og vejleder av Tron Inglar (ISBN 9788777248733) hos Adlibris.com. Fri frakt fra 299 kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, Tron Inglar For lærere er det blevet vigtigt at kunne vejlede og samtale kompetent og Denne bog sætter fokus på læreren som vejleder og på de faglige

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.