Sunday, October 21, 2018

Spang. En familiekrønike .pdf hent Bendt Gammeltoft Hansen


Hent PDF Læs online



Hyggeligt, morsomt og med en snert af spænding skildres livet i en lille vestjysk provinsby koncentreret omkring den lokale veteranbane og dens entusiastiske medlemmer. Forfatteren Bendt Gammeltoft-Hansen fortæller historien om sine bedsteforældre, deres ægteskab og livet, som det udfoldede sig op igennem 1800- og 1900-tallet.

Bendt Gammeltoft-Hansen (1932-2008) var opfostret i et kirkeligt miljø som søn af en sognepræst, og han blev ved det kirkelige resten af livet. Både som komponist, organist og kantor i forskellige kirker, men også som en berømt dansk klokkenist. Han skrev tolv bøger af både skøn- og faglitterær art, og et tilbagevendende tema i de.
"Spang. En familiekrønike" [1. udgave, 1. oplag] af Bendt Gammeltoft-Hansen - Hæftet (Bog med hæftet ryg). På dansk. Genre: Skønlitteratur. Spang: En familiekrønike (Forfatter: Bendt Gammeltoft-Hansen, Forlag: Saga, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788726005035) Spang. En familiekrønike - Ebog. Af: Bendt Gammeltoft Hansen. Mediernes Bendt Gammeltoft-Hansen (1932-2008) var opfostret i et kirkeligt miljø som søn af En familiekrønike. Leveringstid: Straks (sendes på e-mail); Din pris: kr. 69,95; Medlemspris: kr. 49,95. Spang. En familiekrønike. af Bendt Gammeltoft Hansen. Bendt Gammeltoft-Hansen (1932-2008) var opfostret i et kirkeligt miljø som . Spang. En familiekrønike · Spang. En familiekrøni… Bendt Gammeltoft Hansen. Forfatteren Bendt Gammeltoft-Hansen fortæller historien om sine bedsteforældre, deres ægteskab og livet, som det udfoldede sig op igennem Spang: En familiekrønike, Hæfte. Dansk, Bendt Gammeltoft Hansen, Hæfte, Historie & Roman, 2018-5-25. Flere egenskaber. fra 214 kr. til 260 kr. 0 anmeldelser. Bendt Gammeltoft-Hansen (1932-2008) var opfostret i et kirkeligt miljø som søn af en . En familiekrønike. Spang. En familiekrøni… Bendt Gammeltoft Hansen. En Familiekrønike bog: Hyggeligt, morsomt og med en snert af spænding skildres livet i Spang. En Familiekrønike - Bendt Gammeltoft-Hansen - Bog. Af Bendt Hyggeligt, morsomt og med en snert af spænding skildres livet i en lille vestjysk provinsby koncentreret omkring den lokale veteranbane og dens entusiastis.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.