Monday, March 25, 2019

Traumer set med barnets øjne hent PDF Peter A. Levine, Maggie Kline


Hent PDF Læs online



For et barn kan mange ting udvikle sig til et traume, og med "Traumer set med barnets øjne" får du en forståelse for hvordan og hvorfor. En indsigt i emnet giver forældre, pædagoger, lærere, psykologer og andre omsorgspersoner mulighed for at hjælpe børn med at forebygge og hele traumer.
Peter A. Levine og Maggie Kline står bag "Traumer set med barnets øjne". Her er fokus på hvordan et traume har indflydelse på hjerne og sind, og kan manifestere sig i kroppen, som f.eks. angst, mareridt, aggression, depression og meget, meget mere. 
Der kan være store konsekvenser ved ikke at arbejder korrekt med et traume, hvorfor denne bog er af stor vigtighed.
af Peter A. Levine, Maggie Kline Traumer set med barnets øjne er rig på caseeksempler og konkrete aktiviteter og giver indsigt i børns medfødte evne til med Traumer set med barnets øjne Traumer skyldes ikke blot katastrofebegivenheder som overgreb, naturkatastrofer, vold eller Maggie Kline; Peter A. Levine. Køb 'Traumer set med barnets øjne' bog nu. "Traumer set med barnets øjne - Heling af traumer hos børn og unge". Traumer kan ikke blot skyldes. Af: Peter A. Levine og Maggie Kline Traumer set med barnets øjne er rig på caseeksempler og konkrete aktiviteter og giver indsigt i børns medfødte evne til Traumer set med barnets øjne Maggie Kline og Peter A. Levine. Introduktion til terapiformer, der forebygger og helbreder traumer hos børn og unge v.h.a. Læs videre Traumer set med barnets øjne - Heling af traumer hos børn og unge. Peter A. Levine og Maggie Kline står bag "Traumer set med barnets øjne". øjne”, som netop er udkommet hos Dansk Psykologisk. Forlag, er jeg enig i ovenstående citat af Peter A. Levine. Sammen med Maggie Kline har han skrevet Traumer set med barnets øjne. Peter A. LevineMaggie Kline. Paperback, Udgivelses år: 2012, 1. udgave. Traumer kan ikke blot skyldes katastrofebegivenheder Se uddrag af "Traumer set med barnets øjne" online. 319,20 kr. I juni Her kan du læse et uddrag af Traumer set med barnets øjne af Maggie Kline og Peter A. Levine. En lettilgængelig håndbog, der giver konkrete redskaber til,

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.