Monday, March 25, 2019

Bog Tilrettelæggelse af information. kommunikations- og kampagneplanlægning Preben Sepstrup, Pernille Fruensgaard Øe epub


Hent PDF Læs online



Preben Sepstrup står bag “Tilrettelæggelse af information. Kommunikations- og kampagneplanlægning”, som er en bog skrevet med udgangspunkts i Sepstrups erfaring med strategisk kommunikationsarbejde, forskning i kommunikation og med undervisning på læreanstalter.
Teorien, der er anvendt i denne udgave af ”Tilrettelæggelse af information. Kommunikations- og kampagneplanlægning”, er den samme som i tidligere udgaver, men den bliver anvendt på nye områder og på nye måder.
“Tilrettelæggelse af information. Kommunikations- og kampagneplanlægning” henvender sig primært til studerende på medie – og kommunikationsuddannelser og kurser.
Tilrettelæggelse af information: kommunikations- og kampagneplanlægning. Front Cover. Academica, 2006 - information - 336 pages Preben Sepstrup Læs om Tilrettelæggelse af information. Kommunikations- og kampagneplanlægning Tv i kulturhistorisk perspektiv af Preben Sepstrup. Tilrettelæggelse af Beskrivelse: Tilrettelæggelse af information – kommunikations- og kampagneplanlægning er en totalt revideret udgave i forhold til de foregående – og særdeles Tilrettelæggelse af information, Preben Sepstrup, emne: kommunikation, emne : kommunikation, Kommunikations- og kampagneplanlægning Velholdt og god Kommunikations- og kampagneplanlægning: Sepstrup og Fruensgaard // Academica // 2010. Forslag til Preben Sepstrup & Pernille Fruensgaard. Academica Preben Sepstrup står bag “Tilrettelæggelse af information. Kommunikations- og kampagneplanlægning”, som er en bog skrevet med Tilrettelæggelse af information – kommunikations- og kampagneplanlægning er en totalt revideret udgave i forhold til de foregående – og særdeles velkendte 4. udgave af Tilrettelæggelse af information – Kommunikations- og Kampagneplanlægning fastholder tankegang og tilgang fra 3. udgave. Begrebsapparatet er Tilrettelæggelse af information : kommunikations- og kampagneplanlægning tekst: Preben Sepstrup, Pernille Fruensgaard. Udgiver. Academica. Udgave. Køb Tilrettelæggelse af information af Preben Sepstrup m.fl. Kommunikations- og kampagneplanlægning 4. udgave af Tilrettelæggelse af information – Kommunikations- og Kampagneplanlægning fastholder tankegang og tilgang fra 3.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.