Saturday, March 16, 2019

Om efteråret ebog - Karl Ove Knausgård .pdf


Hent PDF Læs online



"Om efteråret" er, som Karl Ove Knausgårds tidligere værker, en endeløs strøm af refleksioner, erfaringer og interesser. Bogen er den første af fire essaysamlinger fra 2016. Omdrejningspunktet for denne bog er forfatterens ønske om at forberede sit fjerde, ufødte barn, på den verden der venter hende. Bogen er rigt illustreret af den norske kunstner Vanessa Baird.
Karl Ove Knausgård er kendt verden over for sin serie af Min kamp-bøger, der i en leg mellem virkelighed og fiktion fortæller om forfatterens liv. Knausgaard svor, at slutningen på serien ville sætte punktum på hans forfatterkarriere. "Om efteråret" er beviset på at han ikke kunne overholde det løfte.
Køb Om efteråret | Oprettet fra inventtable | ISBN 9788711501344 | Forlag Lindhardt og Ringhof | I 2011 bekendtgjorde Karl Ove Knausgård, at han med sjette og sidste 'Om efteråret' er første bind af fire essaysamlinger, der udkommer i "Om efteråret" er, som Karl Ove Knausgårds tidligere værker, en endeløs strøm af refleksioner, erfaringer og interesser. Bogen er den første af Karl Ove Knausgård og hans kone venter barn nummer fire. Boganmeldelse af Kate Sprogøe Jønsson, "Om efteråret" af Karl Ove Knausgård. "Om efteråret" er, som Karl Ove Knausgårds tidligere værker, en endeløs strøm af refleksioner, erfaringer og interesser. Bogen er den første af fire Karl Ove Knausgård går ikke af vejen for store projekter. selv få øje på den" skriver Knausgård til den endnu ufødte datter i værkets første bind Om efteråret. Barnets bog. Knausgård skriver til sin ufødte datter om livet. Hun har meget at glæde sig til. Ikke mindst sin fars præcise sprog og poetiske Karl Ove Knausgård går ikke af vejen for store projekter. selv få øje på den" skriver Knausgård til den endnu ufødte datter i værkets første bind Om efteråret. Køb 'Om efteråret' bog nu. I 2011 bekendtgjorde Karl Ove Knausgård, at han med sjette og sidste bind af sit værk "Min kamp" satte punktum for sin. Om efteråret af Karl Ove Knausgård · Sjælens Amerika af Karl Ove Min kamp, 4 . bog af Karl Ove Knausgård · Min kamp, 3. bog af Karl Ove

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.