Tuesday, February 5, 2019

Syn og skøn bog .pdf Erik Hørlyck


Hent PDF Læs online



I sager om fejl og mangler vedrørende byggeri, handel om fast ejendom og andre handelsforhold, opgørelse af regningsarbejder, patentsager m.v. er udfaldet af syn og skøn er af afgørende betydning for sagens udfald.

Syn og skøn betyder grundlæggende en fagkyndig besigtigelse med efterfølgende bedømmelse, i reglen til brug under behandlingen af en retssag. I en række sagskategorier - navnlig sager om fejl og mangler vedrørende byggeri, handel om fast ejendom,  opgørelse.
Læs videre Syn og skøn - sagkyndig bevisførelse. Udgivet af DJØF. Bog er også tilgængelig som eller E-bog. Bogs ISBN er 9788757433913, Køb Syn og Skøn. Siden 4. udgave fra 2011 er retsplejelovens regler om syn og skøn blevet ændret, ligesom Højesterets praksis om sagkyndige erklæringer Erik Hørlyck, advokat, lic.jur. har i mange år varetaget skønsforretninger i Bogen gennemgår grundigt de i dansk ret betydningsfulde regler om syn og skøn . Køb 'Syn og skøn' bog nu. Bogen gennemgår grundigt de i dansk ret betydningsfulde regler om syn og skøn. Siden 4. udgave fra 2011 er retsplejelovens regler. Se hvilke biblioteker der har materialet. Titel. Syn og skøn : sagkyndig bevisførelse. Af. Erik Hørlyck. Udgiver. Jurist- og Økonomforbundet. Udgave. 5. udgave. Læs videre Syn og Skøn - Sagkyndig bevisførelse. Udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag. E-bog er også tilgængelig som eller Læs videre Syn og skøn. Bogs ISBN er 9788757410235, køb den her. Syn og skøn: sagkyndig bevisførelse (Forfatter: Erik Hørlyck, Forlag: Jurist- og Økonomforbundet, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: Syn Og Skøn - Erik Hørlyck - Bog. Af Erik Hørlyck Bogen gennemgår grundigt de i dansk ret betydningsfulde regler om syn og skøn. Siden 4. udgave fra 2011 Læs videre Syn og skøn. Bog er også tilgængelig som eller E-bog. Bogs ISBN er 9788757422047, køb den her.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.