Sunday, February 3, 2019

Krokodille og Giraf - et mageløst par hent PDF Daniela Kulot


Hent PDF Læs online



En lille kortbenet krokodille er kæreste med en langhalset giraf. De er et ret umage par, men det bekymrer dem ikke, da de kun har øjne for hinanden. En dag da de er i byen – først i Giraf-by og derpå i Krokodilleby - bliver de opmærksomme på, at der peges fingre og hviskes.
Krokodille og Giraf  bliver kede af det og vil skynde sig hjem, men på vejen sker der noget, som får såvel giraffer som kroko-diller til at indse, at det umage par faktisk er ret mageløst.

Om forskelle, tolerance, hensyn... og kærlighed trods ydre omstændigheder.
Køb 'Krokodille og Giraf - et mageløst par' bog nu. Den kortbenede krokodille og den langhalsede giraf er forelskede. At de er et lidt umage par, generer ikke. Den kortbenede krokodille og den langhalsede giraf er forelskede. At de er et lidt umage par, generer ikke dem selv, men mange andre kigger skævt til dem o. Læs videre Krokodille og Giraf - et mageløst par. E-bog er også tilgængelig som eller Bog. E-bogs ISBN er 9788778681980, køb den her. for de helt små børn, billedbøger, aktivitetsbøger; Krokodille og giraf et mageløst par (Krokodille og Giraf). Krokodille og giraf et mageløst par af Daniela Kulot Krokodille og Giraf - et mageløst par (Indbundet). af Daniela Kulot Krokodille og Giraf bliver kede af det og vil skynde sig hjem, men på vejen sker der noget, Den kortbenede krokodille og den langhalsede giraf er forelskede. Forfattere Daniela Kulot (forfatter), Lena Lamberth (oversætter), Daniela Kulot (illustrator). Krokodille og Giraf - et mageløst par (Ebog). af Daniela Kulot Den kortbenede krokodille og den langhalsede giraf er forelskede. At de er et lidt umage par, Krokodille og giraf et mageløst par (Ebog). af Daniela Kulot. Læs et uddrag Den kortbenede krokodille og den langhalsede giraf er forelskede. At de er et lidt Forlagsbeskrivelse. Den kortbenede krokodille og den langhalsede giraf er forelskede. At de er et lidt umage par, generer ikke dem selv, men mange andre

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.