Tuesday, February 19, 2019

Flugten fra Irene bog Hanne Brandt pdf


Hent PDF Læs online



Irene bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor er syg. Hun har det ikke godt, hverken med familien eller sig selv, og så stikker hun af. Hun strejfer om på landevejene og er til at begynde med afvisende over for de mennesker, hun møder. Men den jævnaldrende Peter og en tur til Norge får hende til at se, at også hun kan være del af et fællesskab, og at hun er stærk nok til at skabe en fremtid for sig selv.

Hanne Brandt (f. 1940) er uddannet lærer og fik sin debut som forfatter i 1980. Hun er primært kendt for sine børnebøger, men hun har også skrevet bøger til voksne samt dramatik til forskellige teatre.
Irene bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor er syg. Hun har det ikke godt, hverken med familien eller sig selv, og så stikker hun af. Hun strejfer om p. Flugten fra Irene - Ebog. Af: Hanne Brandt. Mediernes Irene bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor er syg. Hun har det ikke godt, hverken Flugten fra Irene (Forfatter: Hanne Brandt, Forlag: Saga, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788711885512) Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Flugten fra Irene af Hanne Brandt. Hanne Brandt (f. 1940) er uddannet lærer og fik sin debut som forfatter i 1980. Hun er primært kendt for sine børnebøger, men hun har også skrevet bøger til Læs »Flugten fra Irene« af Hanne Brandt online på Bookmate – Irene bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor er syg. Hun har det ikke godt, hverken med Læs videre Flugten fra Irene. Bogs ISBN er 9788711885512, køb den her. Forfatter: Hanne Brandt, Titel: Flugten fra Irene, Pris: 187,95 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet. Flugten Fra Irene bog: Irene bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor er syg. Hun har det ikke godt, Flugten Fra Irene - Hanne Brandt - Bog. Af Hanne Brandt.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.