Sunday, February 3, 2019

Sov igennem uden gråd bog .pdf Elizabeth Pantley


Hent PDF Læs online



Når man bliver forælder, lærer man hurtigt, at søvn ikke er noget man skal tage for givet. Men det kan godt lade sig gøre at lære sit barn at sove igennem og med "Sov igennem uden gråd" får du al den viden, der skal til.

"Sov igennem uden gråd" er skrevet af forældrerådgiveren Elizabeth Pantley og henvender sig til forældre med børn, der er mellem 0 og 2 år. Metoden i denne bog er nænsom, og tvinger dig ikke til at lade dit barn græde sig i søvn. I bog videregiver Elizabeth Pantley sin store viden om børns søvn, samt deler en række principper og gode idéer til at lære dit barn at sove godt om natten.
Læs om Sov igennem uden gråd - hvordan du nænsomt hjælper dit lille barn til at sove igennem. Udgivet af Forlaget Aronsen. Bogen fås også som eller Brugt Læs videre Sov igennem uden gråd - 0-2 år - Hvordan du nænsomt hjælper dit lille barn til at sove igennem. Udgivet af Forlaget Aronsen. Bogs ISBN er Sov Igennem Uden Gråd, Elizabeth Pantley, emne: familie og børn, God og informativ bog om, hvordan man nænsomt hjælper og lærer sit lille barn til at sove. Sov igennem uden gråd - 0-2 år. Elizabeth Pantley. Hardback, Udgivelses år: 2018, 5. udgave. Kåret som årets bedste bog i ALT for damerne. Bestseller “Sov igennem uden gråd – for 1-6 årige” er fortsættelsen til Sov igennem uden gråd, som har hjulpet mange nybagte forældre gennem det første år i barnets liv. Titlen på bogen er: "Sov igennem uden gråd - hvordan du nænsomt hjælper dit lille barn til at sove igennem", skrevet af Elizabeth Pantley. Bogens mission er at Bogen her er til alle forældre, der gerne vil lære sit lille barn at falde i søvn og sove igennem om natten på den nænsomme måde. Elizabeth Pantley er ikke "Sov igennem uden gråd" er skrevet af forældrerådgiveren Elizabeth Pantley og henvender sig til forældre med børn, der er mellem 0 og 2 år. Metoden i denne Læs videre Sov igennem uden gråd - hvordan du nænsomt hjælper dit lille barn til at sove igennem. Udgivet af Forlaget Aronsen. Bog er også tilgængelig som Læs videre Sov igennem uden gråd - hvordan du nænsomt hjælper dit lille barn til at sove igennem. Udgivet af Aronsen. Bog er også tilgængelig som eller

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.