Wednesday, February 20, 2019

Download Tang - Ole G. Mouritsen pdf


Hent PDF Læs online



Når du er på standen tænker du nok ikke så meget over, at alt det tang du kan finde faktisk kan bruges til en masse forskellige ting - f.eks. mad. Her i bogen "Tang" åbner der sig en helt ny verden af gastronomi.
Biofysiker Ole G Mouritsen har skrevet "Tang"; en bog der hylder tangen og introducerer sin læser til anvendelsesmulighederne. Tang indeholder en lang række vitaminer, mineraler, proteiner og er i følge forfatteren en overset råvare.
Jok Jakob Mielcke bidrager til bogen med sunde, varierede og smagfulde opskrifter med tang, så du kan komme igang med at lave spændende mad.
Køb 'Tang' bog nu. Tang. af Ole G. Mouritsen. Indbundet, 2009. Beskrivelse. Der er desværre ingen beskrivelse til denne bog. Bog detaljer. Sprog: Dansk. af Ole G. Mouritsen, Claes Bech-Poulsen, Jakob Mielcke Bogen om tang som fødevare er autoritativ og i sit omfang, udstyr og komposition den eneste bog af Biofysiker Ole G Mouritsen har skrevet "Tang"; en bog der hylder tangen og introducerer sin læser til anvendelsesmulighederne. Tang indeholder en lang række Biofysiker Ole G Mouritsen har skrevet "Tang"; en bog der hylder tangen og introducerer sin læser til anvendelsesmulighederne. Tang indeholder en lang række Ole G. Mouritsen (født 4. maj 1950) er en dansk professor ved Københavns " Sushi – Lidenskab, videnskab og sundhed" (2006); "Tang – Grøntsager fra havet" Smag for Livets egen "Professor Smag", Ole G. Mouritsen, ved alt om tang, og i forbindelse med SPIS! Odense Food Festival, giver han et Billedredaktion Jonas Drotner Mouritsen - ill. i farver - Opskrifter på sunde, varierede og velsmagende måltider med tang, samt en beskrivelse af tang og Tang: grøntsager fra havet, Hardback. Dansk, Ole G. Mouritsen, Ole G. Mouritsen, Jakob Mielcke, Claes Bech-Poulsen, Hardback, 2009-4-3. Flere egenskaber. Tang er en overset ernæringskilde i den vestlige verden. Tang har Ole G. Mouritsen er professor i biofysik ved Syddansk Universitet. Han har Folkeuniversitetet i Holstebro havde Ole G. Mouritsen på programmet torsdag den 10

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.