Tuesday, December 25, 2018

Phlox ebog - Birgitte Husted Bendtsen .epub


Hent PDF Læs online



Slægten Phlox består af 67 arter, der er grundlaget for det enorme antal sorter af floks. De mange sorter gør, at vi kan have blomstrende floks i haven fra det tidlige forår til det sene efterår.
I Phlox - bogen om floks til haven er der beskrevet over 600 floks, og bogen er gennemillustreret med mere end 750 af forfatterens egne fotos. En del af disse er smukt og overskueligt arrangeret på de over 20 plancher. Desuden er der instruktive afsnit om opformering og dyrkning af floks.
Ud over at være et længe savnet opslagsværk er bogen også en underholdende havebog,.
Slægten Phlox består af 67 arter, der er grundlaget for det enorme antal sorter af floks. De mange sorter gør, at vi kan have blomstrende floks i haven fra det Birgitte Husted Bendtsen. Brugt bog. Phlox. bogen om floks til haven. Beskrivelse ; Yderligere info; Anmeldelser. Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Tilstand: Læs videre Phlox - bogen om floks til haven. Udgivet af Geranium¤Lyngs Bogtrykkeri. Bogs ISBN er 9788798973218, køb den her. Denne hjemmeside handler mest om storkenæb og floks. De to planteslægter, der på latin hedder henholdsvis. Geranium og Phlox, huser mine yndlingsplanter. Phlox: bogen om floks til haven (Forfatter: Birgitte Husted Bendtsen, Forlag: Geranium, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788798973218) Phlox bog: – Bogen om floks til havenPhlox er en spændende og lærerig bog omkring de smukke blomster floks / phlox, som du kan dyrker i din have. Med Denne hjemmeside handler mest om storkenæb og floks. De to planteslægter, der på latin hedder henholdsvis. Geranium og Phlox, huser mine yndlingsplanter. Birgitte Husted Bendtsen har skrevet en rigtig god håndbog netop om "Storken&a . Slægten Phlox består af 67 arter, der er grundlaget for det enorme antal Birgitte Husted Bendtsen har skrevet en rigtig god håndbog netop om " Storkenæb".550 forskellige I Phlox - bogen om floks til haven er der beskrevet over.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.