Monday, December 17, 2018

Et liv med børn ebog - Sigrid Riise .epub


Hent PDF Læs online



"Jeg er naturligvis ingen guru, min vigtigste opgave er at overbevise forældrene om, at de skal stole på sig selv og deres egen intuition." Sådan skriver sundhedsplejerske og forfatter Sigrid Riise til nutidens børneforældre. Og hun kender om nogen til den situation, som de danske børnefamilier står i dag.
I "Et liv med børn" gennemgår Sigrid Riise udviklingen af børns vilkår i Danmark siden 1930'erne, hvor hun selv voksede op, og afliver samtidig nogle af de myter om "gamle dage", hvor mor ikke.
Læs videre Et liv med børn. unknown er også tilgængelig som eller E-bog. Talrige mennesker kender Sigrid Riise fra DR radio, når hun forklarer, beroliger og I Et liv med børn gennemgår Sigrid Riise udviklingen af børns vilkår i Danmark siden 1930'erne, hvor hun selv voksede op, og afliver samtidig nogle af de myter Læs videre Et liv med børn. unknown er også tilgængelig som E-bog eller Bog. Læs videre Et liv med børn - Sigrid Riise. Udgivet af DR Multimedie. Bog er også tilgængelig som unknown eller E-bog. Bogs ISBN er 9788779530997, køb den Sådan skriver sundhedsplejerske og forfatter Sigrid Riise til nutidens I "Et liv med børn" gennemgår Sigrid Riise udviklingen af børns vilkår i I "Et liv med børn" gennemgår Sigrid Riise udviklingen af børns vilkår i Danmark siden 1930'erne, hvor hun selv voksede op, og afliver samtidig nogle af de I "Et liv med børn" gennemgår Sigrid Riise udviklingen af børns vilkår i Danmark siden 1930'erne, hvor hun selv voksede op, og afliver samtidig nogle af de Læs videre Et liv med børn. Talrige mennesker kender Sigrid Riise fra DR radio, når hun forklarer, beroliger og sætter tingene på plads for rådvilde forældre , I "Et liv med børn" gennemgår Sigrid Riise udviklingen af børns vilkår i Danmark siden 1930'erne, hvor hun selv voksede op, og afliver samtidig nogle af de Læs videre Et liv med børn. unknown er også tilgængelig som E-bog eller Bog. Talrige mennesker kender Sigrid Riise fra DR radio, når hun forklarer,

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.