Tuesday, December 25, 2018

Bog Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvar Nils Foss pdf


Hent PDF Læs online



I denne erindringsbog fortæller Nils Foss om sit karriereforløb, fra han bliver født ind i en familie af fremtrædende ingeniører, til han stifter familievirksomheden FOSS A/S og selv bliver adm. direktør for koncernen F.L. Smidth i 1969. Efter syv år i F.L. Smidth vender han tilbage som direktør for FOSS.

I fokus for erindringerne er, hvad Nils Foss selv har fået med fra tidligere generationer, og hvilke krav der stilles til en leder – ifølge Foss er det ikke nødvendigvis de mest intelligente mennesker, der er de bedste ledere; det er derimod dem, der er gode til at lytte, analysere og.
I denne erindringsbog fortæller Nils Foss om sit karriereforløb, fra han bliver født ind i en familie af fremtrædende ingeniører, til han stifter familievirksomheden Køb 'Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvar' bog nu. I denne erindringsbog fortæller Nils Foss om sit karriereforløb, fra. Køb 'Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvar' bog nu. I denne erindringsbog fortæller Nils Foss om sit karriereforløb, fra. I denne erindringsbog fortæller Nils Foss om sit karriereforløb, fra han bliver født ind i en familie af fremtrædende ingeniører, til han stifter familievi. Nils har været direktør for FOSS A/S af to omgange, og har siden være bestyrelsesformand i virksomheden. I "Efter min bedste overbevisning" Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og I denne erindringsbog fortæller Nils Foss om sit karriereforløb, fra han bliver født ind i en familie I denne erindringsbog fortæller Nils Foss om sit karriereforløb, fra han bliver født ind i en familie af fremtrædende ingeniører, til han stifter familievirk Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvar. I denne erindringsbog fortæller Nils Foss om sit karriereforløb, fra han bliver født ind i en familie af fremtrædende Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Efter min bedste overbevisning af Nils Foss – bogen har fået vurderingen 95 ud af 100. 'Efter min bedste overbevisning' af Nils Foss er i følge ELLEs redaktionchef, Malou, en bog, du bliver klog af! Læs hendes anmeldelse her

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.