Thursday, November 22, 2018

Hent Stop stress Malene Friis Andersen, Marie Kingston pdf


Hent PDF Læs online



Stress er efterhånden en lidelse, der rammer enhver arbejdsplads, og derfor er det fuldstændigt afgørende for enhver leder at have redskaber til at forebygge og håndtere lidelsen.
Malene Friis Andersen og Marie Kingston står bag "Stop Stress", der er en håndbog i at håndtere og forebygge stress - både hos medarbejdere og ledere. Med denne bog lærer du, som leder, at skabe en god og stressfri arbejdsplads, men også at bevare balancen selv. 
"Stop stress" er med andre ord en hjælpende hånd for enhver arbejdsplads.
Køb 'Stop stress' bog nu. Stress hos medarbejdere er en udfordring, ledere i dag er nødt til at forholde sig til. Stress er omkostningstungt både personligt og. Læs videre Stop stress - håndbog for ledere. Udgivet af Stop stress. af. Malene Friis . Stop stress · Malene Friis Andersen; & Marie Kingston. Stop Stress - Malene Friis Andersen - Bog Stress er omkostningstungt både personligt og økonomisk, Forfatter(e), Malene Friis Andersen, Marie Kingston. Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Stop stress af Malene Friis Andersen og Marie Kingston – bogen har fået vurderingen 89 ud af 100. Stop stress. Malene Friis Andersen, Marie Kingston. 299,95. Stress hos medarbejdere er en udfordring, ledere i dag er nødt til at forholde sig til. Stress er Stress hos medarbejdere er en udfordring, ledere i dag er nødt til at forholde sig til. Stress er omkostningstungt både personligt og økonomisk, for stresssy Malene Friis Andersen og Marie Kingston står bag "Stop Stress", der er en håndbog i at håndtere og forebygge stress - både hos medarbejdere og ledere. Søg efter bøger fra malene friis andersen og find de billigste priser online på Bogpriser.dk. Stop stress. Malene Friis AndersenMarie Kingston · PaperbackE- Stop stress. af Malene Friis Andersen; & Marie Kingston. Bog, hæftet; Sprog: Dansk. unknown. Stress er efterhånden en lidelse, der rammer enhver arbejdsplads Af: Malene Friis Andersen, Marie Kingston og Malene Friis Andersen & Marie Stress hos medarbejdere er en udfordring, ledere i dag er nødt til at forholde sig

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.