Tuesday, November 13, 2018

Due diligence i praksis bog Søren P. Krejler, Caroline Pontoppidan pdf


Hent PDF Læs online



Due diligence er et begreb for de systematiske og ofte omfattende undersøgelser af en virksomhed, der gennemføres i forbindelse med virksomhedsovertagelser og andre omstruktureringer, herunder fusioner, refinansiering m.v.

Bogen giver et godt overblik over, hvordan due diligence-processen udføres i praksis. Fokus er på de juridiske og finansielle områder, der er relevante for en køber at analysere før overtagelse af en virksomhed.

Herudover belyser bogen, hvordan observationerne fra due diligence-undersøgelsen kan påvirke værdiansættelsen af virksomheden og.
Due diligence i praksis: med fokus på finansielle og juridiske forhold, Hæfte. Dansk, Søren P. Krejler, Caroline Pontoppidan, Hæfte, 2011-10-14. Due diligence i praksis. af Caroline Pontoppidan, Søren P. Krejler og Aage Michelsen Due diligence i praksis – med fokus på finansielle og juridiske forhold. Due diligence i praksis. af Caroline Pontoppidan, Søren P. Krejler og Aage Michelsen. (Online bog, 1. udgave). Onlinebog: Due Diligence i Praksis Anmeldelse af Søren P. Krejler & Caroline Pontoppidan: Due diligence i praksis - med fokus på finansielle og juridiske forhold. Publikation: Bidrag til tidsskrift › Læs videre Due diligence i praksis - med fokus på finansielle og juridiske forhold. Udgivet Caroline Pontoppidan er advokat og partner hos Kromann Reumert. Køb Due diligence | Love | ISBN 9788761930941 | Forlag Karnov Group | Due diligence - Hæftet Af: Søren P. Krejler og Caroline Pontoppidan et godt overblik over, hvordan due diligence-processen udføres i praksis. Due diligence i praksis (Hæftet). af Søren P. Krejler, Caroline Pontoppidan at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi Due diligence i praksis giver indblik i, hvordan due diligence-processen udføres med fokus på af Caroline Pontoppidan, Søren P. Krejler og Aage Michelsen. Læs videre Due diligence i praksis - med fokus på finansielle og juridiske forhold. Udgivet af Søren P. Krejler; & Caroline Pontoppidan. Du Anmeldelse af Søren P. Krejler & Caroline Pontoppidan: Due diligence i praksis - med fokus på finansielle og juridiske forhold. Publikation:

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.