Saturday, November 3, 2018

Hent Brasilien og Rio de Janeiro Louise Spilsbury pdf


Hent PDF Læs online



Brasilien er det land i Sydamerika, der udvikler sig hurtigst, og derfor gennemgår landet en udfordrende periode med hurtige økonomiske og sociale forandringer. Forandringerne ses tydeligst i en af Brasiliens største byer, Rio de Janeiro. Brasilien er nødt til at løse en lang række problemer, bl.a. udjævne de store forskelle mellem rige og fattige og beskytte landets helt enestående regnskove. 

Serien VERDEN I UDVIKLING ser grundigt på nogle af de lande og storbyer i verden, som udvikler sig hurtigst. Bøgerne beskriver og vurderer, hvordan de klarer problemerne, som de står overfor i dag og i fremtiden.
Brasilien Og Rio De Janeiro bog: Brasilien er det land i Sydamerika, der udvikler sig hurtigst, og derfor gennemgår landet en udfordrende periode med hu Brasilien og Rio de Janeiro (Forfatter: Louise Spilsbury, Forlag: Flachs, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788762723160) Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Brasilien og Rio de Janeiro af Louise Spilsbury. Kjøp boken Brasilien og Rio de Janeiro av Louise Spilsbury (ISBN 9788762723160) hos Adlibris.com. Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste Brasilien og Rio de Janeiro (Indbundet). af Louise Spilsbury Forandringerne ses tydeligst i en af Brasiliens største byer, Rio de Janeiro. Brasilien er nødt til at Hinta: 42,20 €. sidottu, 2015. Lähetetään 5‑7 arkipäivässä.. Osta kirja Brasilien og Rio de Janeiro Louise Spilsbury (ISBN 9788762723160) osoitteesta Adlibris.fi 1). Bog, paperback Developing World: Brazil and Rio de Janeiro af Louise Spilsbury Anmeld bogen og vær med i konkurrencen om gavekort – læs mere her. Læs videre Brasilien og Rio de Janeiro. Bogs ISBN er 9788762723160, køb den her. Forlagsbeskrivelse. Brasilien er det land i Sydamerika, der udvikler sig hurtigst, og derfor gennemgår landet en udfordrende periode med hurtige økonomiske og Brasilien og Rio de Janeiro er en bog i serien Verden i udvikling. Denne serie beskriver og forklarer hvordan lande og større byer håndterer nuværende og

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.