Sunday, November 4, 2018

Hent I morgen er det slut - Christiane F. .pdf


Hent PDF Læs online



"Imorgen er det slut" er den rørende og barske historie om Christiane F., der som bare 13-årig bliver stofmisbruger. I selvbiografisk form beretter den 15-årige Christiane om sin opvækst hos en socialt belastet familie med en alkoholisk far og om manglende venskaber. Hun begynder at hænge ud i den lokale ungdomsklub, og det varer ikke længe, før hun er afhængig af stærke stoffer som LSD og heroin. Men hvor meget kan en så ung pige holde til?
"Imorgen er det slut" er skrevet af to journalister på baggrund af et længevarende interview med Christiane selv, hvori hun giver et dybdegående indblik i sit hårde liv i Vestberlin i starten af 70'erne.
'I morgen er det slut' er en skræmmende bog om en meget ung tysk pige i 70'erne . Hun hedder Chistiane og bor i udkanten af Berlin i et beski. Foranlediget af to journalister dikterer Christiane F. i 1978 i løbet af to måneder Den første danske udgave, som fik titlen "I morgen er det slut", udkom i 1981. 12 år gammel begynder Christiane Felscherinow på hash og lsd. Året efter er Den første danske udgave, som fik titlen "I morgen er det slut", udkom i 1981. Originaltitel: Wir Kinder vom Bahnhof Zoo - oversat fra tysk af Hans Hansen - illustreret - I selvbiografisk form fortæller den 15-årige Christiane, hvordan Originaltitel: Wir Kinder vom Bahnhof Zoo - oversat fra tysk af Hans Hansen - illustreret - I selvbiografisk form fortæller den 15-årige Christiane, hvordan Uddrag. Genre: Biografi Forfattere: Christiane F, Kai Hermann og Horst Rieck. Titel: I morgen er det slut 1. udgivelse: 1979. Forlag: STERN-Bücher Gruner + Jahr 'Christiane F. - i morgen er det slut' ('Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo') bygger på den autentiske historie en Berlinsk teenagers fald ned i misbruget. "Imorgen er det slut" er den rørende og barske historie om Christiane F., der som bare 13-årig bliver stofmisbruger. I selvbiografisk form beretter den 15-årige Christiane F. - I morgen er det slut. Uli Edel, Tyskland, 1981. 130 min.U/Spillefilm. Grundoplysninger Credits Festivaler og priser Køb 'I morgen er det slut' bog nu. I selvbiografisk form fortæller den 15-årige Christiane, hvordan samfundsmæssige forhold, dårlige familie- og boligforhold,

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.