Tuesday, April 23, 2019

INSANIA hent PDF Birgitte Lorentzen


Hent PDF Læs online



INSANIA er 2. bind i den anmelderoste danske Cykose-trilogi om Lulu og den til tider psykisk ustabile Mads. 
Bøgerne er psykologiske gysere, der lægger sig i spændingsfeltet mellem den rå realisme og det paranormale. 
Bøgerne har fået stor international bevågenhed. Cykose er under titlen À LA FOLIE  blevet nomineret til den prestigefyldte franske bogpris ”LE PRIX DES INCORRUPTIBLES  2015” – som eneste danske roman nogensinde. 
INSANIA er udkommet i Frankrig unde titlen  L'ÎLE INTERDITE.
Handling: Lulu er heartbroken og forvirret efter et brud med Mads. I sommerferien flygter hun fra det hele og tager til Italien for at arbejde på sin onkels restaurant på øen Burano i den.
Insania has 39 ratings and 7 reviews. Silja said: Det her er en forsættelse af Cykose. Men jeg synes den her er mere uhyggelig! Jeg var ved at tisse i bu Birgitte Lorentzen har både sans for sine personer og for at opbygge et godt gys. Køb 'INSANIA' bog nu. INSANIA er 2. bind i den anmelderoste danske Cykose- trilogi om Lulu og den til tider psykisk ustabile Mads. Bøgerne er psykologiske. Læs videre INSANIA. E-bog er også tilgængelig som Bog eller unknown. E-bogs ISBN er 9788799744251, køb den her. Titel: Insania Serie: Cykose-trilogien. Genre: Ungdomsbog Forfatter: Birgitte Lorentzen Udkom: 13. juni 2014. Sider: 336. Forlag: BookBooks. Lulu og Mads har lovet hinanden at lægge alt det overnaturlige på hylden og det er også lykkedes meget godt. I et stykke tid har de været Køb Insania | Ungdomsbøger | ISBN 9788799744237 | Forlag BookBooks | Hvordan kommer man sig bedst over en ekskæreste og eksisterer der spøgelser på en ø i Venedigs lagune? I "Insania" har Lorentzen taget os Læs videre Insania. Bog er også tilgængelig som unknown eller E-bog. Bogs ISBN er 9788702103281, køb den her. Læs videre INSANIA. Bog er også tilgængelig som unknown eller E-bog. Bogs ISBN er 9788799744237, køb den her.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.