Monday, April 1, 2019

De 5 i smuglernes hus- De 5 og cirkuskaravanen- De 5 på øen igen hent PDF Enid Blyton


Hent PDF Læs online



Historierne om De 5 har i årevis været afholdt og det bliver de ved med. Her kan du få en samling af hele tre spændende og underholdende historier om Julian, Dick, Anne, Georg og deres søde hund Tim. 
"De 5 i smuglernes hus- De 5 og cirkuskaravanen- De 5 på øen igen" er skrevet af Enid Blyton, og de tre historier er ligeså spændende som altid. Det er tid til eventyr for børnene, der altid løser farlige mysterier og oplever nye ting. F.eks. møder de 5 nogle farlige smuglere, nogle mistænksomme cirkusartister og så er der tyve på spil.
"De 5 i smuglernes hus- De 5 og cirkuskaravanen- De 5 på øen igen" er til alle læseglade børn og deres forældre.
De 5 i smuglernes hus (e-bog) af Enid. Tilføj til ønskeliste Gratis Forfattere Enid Blyton (forfatter), Lisbeth Valentin Madsen (oversætter). Forlag Rosenkilde & De 5 i smuglernes hus : De 5 og cirkuskaravanen : De 5 på øen igen. Af Enid Blyton (2013). Reservér Hovedbiblioteket > Børn > Krimi > Blyton, Enid, 2. "De 5 i smuglernes hus- De 5 og cirkuskaravanen- De 5 på øen igen" er skrevet af Enid Blyton, og de tre historier er ligeså spændende som altid. Det er tid til Enid Blyton. Du sparer 20% De 5 består af Julian, Dick, Anne, Georg og hunden Tim. . De 5 i smuglernes hus- De 5 og cirkuskaravanen- De 5 på øen igen. Læs videre De 5 i smuglernes hus. De 5 og Enid Blyton. Brugt bog Julian, Anne, Dick og Georg og hunden Tim kommer på sporet af smuglere. De møder Køb De 5 i smuglernes hus | Oprettet fra inventtable | ISBN 9788771283679 | Forlag Rosenkilde & Bahnhof | De 5 i smuglernes hus (Ebog). af Enid Blyton. Læs et uddrag De 5 består af Julian, Dick, Anne, Georg og hunden Tim. Sammen kommer børnene ud for Et stormvejr ødelægger Kirrinhyttens tag, og De 5 må holde deres ferie hos en af Georgs fars kolleger. Børnene bliver gode venner med husets to børn, Sorte. De 5 i smuglernes hus (Lydbog). af Enid Blyton Børnene bliver gode venner med husets to børn, Sorte og Marybelle, og går snart på opdagelse. Men også Læs videre De 5 i smuglernes hus. E-bog er også tilgængelig som eller Lydbog. E-bogs ISBN er 9788771283679, køb den her.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.