Tuesday, April 16, 2019

Hent Sommeren uden mænd Siri Hustvedt pdf


Hent PDF Læs online



New Yorker-forfatteren Mia har haft et alvorligt sammenbrud efter at hendes mand gennem 30 år, Boris, vil have en pause. "Pausen" viser sig at være en 20 år yngre fransk kollega. For at få det hele på afstand tager Mia til sin hjemby Bonden i Minnesota, hvor hendes mor stadig bor.

Sådan begynder Mias sommer uden mænd. Hun raser og sørger over sit tab, men bliver også involveret i livet omkring sig. Hun møder sin mors jævnaldrende veninder og indser, at livsgnist, humor og vid ikke forsvinder med alderen. Hun knytter sig til sin unge nabo og hendes to små børn. Og hun.
Sommeren uden mænd af Siri Hustvedt er en roman om tre generationer af kvinder. Midaldrende Mia er omdrejningspunktet for historien. Sommeren uden mænd (Hæftet). af Siri Hustvedt. Læs et uddrag Siri Hustvedt er født og opvokset i den lille by Northfield i Minnesota. Hendes far, Lloyd "Den banale historie - det, at den hver dag gentages indtil bevidstløshed af mænd, som pludselig eller hen ad vejen opdager, at deres Lad det være sagt med det samme: 'Sommeren uden mænd' er en Siri Hustvedt- roman par excellence… og gudskelov for det! Jeg kan til I Siri Hustvedts nye roman, 'Sommeren uden mænd', ærgrer den lille Flora sig over, at hun er »virkelig«, for så kan hun ikke kravle ind i sit Hvad sker der, når det liv, man troede var ens eget, pludselig bliver sat på standby, uden man selv har trykket på knappen? Når den klippe Læs videre Sommeren uden mænd - roman. Udgivet af Forlaget Per Kofod. Bog er også tilgængelig som unknown eller E-bog. Bogs ISBN er 9788792494429, Den amerikanske forfatter Siri Hustvedt besøgte for et par uger siden Danmark i forbindelse med litteraturfestivalen Louisiana Literature 2017. Den amerikanske forfatter Siri Hustvedt besøgte for et par uger siden Danmark i forbindelse med litteraturfestivalen Louisiana Literature 2017. Læs videre Sommeren uden mænd. E-bogs ISBN er 9788792494894, køb den her.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.