Sunday, April 14, 2019

Fortryllet ebog - Carl Christian Randow .pdf


Hent PDF Læs online



FORTRYLLET er en selvhjælpsbog til ellers velfungerende storforbrugere af alkohol og andre stemningsændrende midler (og deres pårørende), som ønsker indsigt i udviklingsvejene hen imod rendyrket afhængighed af alkohol og stoffer, og som ønsker sig redskaber til at bryde med en uvane, inden den tager magten fra dem. 

Bogen indeholder beskrivelser af misbrugets udviklingsveje og rummer desuden en lang række tests og øvelser, der vil afspejle det eksakte misbrugs udviklingstrin, samt anviser metoder til at forhindre, at et problem udvikler sig hen imod værre.Der gennemgås desuden en lang række medicinske og.
Bogen "FORTRYLLET - Om brug, storforbrug, misbrug og kemisk afhængighed af alkohol og andre Se mere af Carl Christian Randow - Randow.LIFE på FORTRYLLET er en selvhjælpsbog til ellers velfungerende storforbrugere af alkohol Den er skrevet af mangeårig misbrugsbehandler Carl Christian Randow, Køb 'Fortryllet' bog nu. FORTRYLLET er en selvhjælpsbog til ellers velfungerende storforbrugere af alkohol og andre stemningsændrende midler ( og deres. Læs videre Fortryllet - om brug, storforbrug, misbrug og kemisk Den er skrevet af mangeårig misbrugsbehandler Carl Christian Randow, Fortryllet Carl Christian Randow. Fortryllet – E-bog. DKK0.00. FORTRYLLET er en selvhjælpsbog til ellers velfungerende storforbrugere af alkohol og andre FORTRYLLET er en selvhjælpsbog til ellers velfungerende storforbrugere af alkohol og CARL CHRISTIAN RANDOW. FORTRYLLET. – om brug, storforbrug, misbrug og kemisk afhængighed af alkohol og andre stemningsændrende midler. FORTRYLLET er en selvhjælpsbog til ellers velfungerende storforbrugere af alkohol Den er skrevet af mangeårig misbrugsbehandler Carl Christian Randow, Læs videre Fortryllet - om brug, storforbrug, misbrug og kemisk afhængighed af Den er skrevet af mangeårig misbrugsbehandler Carl Christian Randow, Fortryllet bog: – Om brug, storforbrug, misbrug og kemisk afhængighed af alkohol og andre stemningsændrende midler.Fortryllet er en selvhjælpsbog ti

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.