Sunday, May 12, 2019

Hent Giv agt! - sådan leder du dine tropper [pdf] Jette Skeem


Hent PDF Læs online



Vores mission er at løse opgaven. Der er ikke noget, der hedder at trække sig eller give op. Vi bliver ved, til vi har løst pgaven.

Opgaveløsningen er afgørende i Forsvaret. Og da det er mennesker, der løser opgaver, er lederens indsats rettet mod at give sine medarbejdere de redskaber, de har brug for. Hele ledelsesstrukturen understøtter, at alle i hierarkiet har handlekraft til at løse de opgaver, de står over for. For er de ikke klædt på til at handle, kan det koste liv.

Giv agt! deler ud af.
Giv Agt! - E-bog - Jette Skeem - 9788711417133. 200 kr. Bog & Idé. Sponsoreret. Giv agt! - sådan leder du dine tropper (E-bog). 175 kr. Bogreolen. Sponsoreret. Læs videre Giv agt! - sådan leder du dine tropper. E-bogs ISBN er 9788711417133, køb den her. Title: Giv agt af Jette Skeem, Author: bog.nu, Name: Giv agt af Jette Skeem, Length: 40 pages, GIV AGT! – sådan leder du dine tropper AF JETTE SKEEM Læs videre Giv agt! - sådan leder du dine tropper. Udgivet af L&R Business. Bogs ISBN er 9788711414163, køb den her. Giv agt! - e-bog. sådan leder du dine tropper. Af: Jette Skeem. Mediernes Giv agt! deler ud af de ledelsesredskaber, lederen i Forsvaret bliver trænet i, og du Giv agt! deler ud af de ledelsesredskaber, lederen i Forsvaret bliver trænet i, og du får Giv agt! - sådan leder du dine tropper (Ebog). af Jette Skeem. Læs et uddrag Giv agt! deler ud af de ledelsesredskaber, lederen i Forsvaret bliver trænet i, Vores mission er at løse opgaven. Der er ikke noget, der hedder at trække sig eller give op. Vi bliver ved, til vi har løst pgaven. Opgaveløsningen er afgø. Giv agt - sådan leder du dine tropper, af Jette Skeem.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.