Tuesday, May 14, 2019

Download Jordens søjler (pdf) Ken Follett


Hent PDF Læs online



Tag med Ken Follett til 1100-tallets England, hvor borgerkrigen raser, og befolkningen lider under skiftende regenter og brutale herremænd.

I den lille by Kingsbridge kæmper driftige mænd og kvinder for at gøre byen til en travl handelsby og bygge en mægtig katedral, mens stærke kræfter gør, hvad de kan for at spænde ben for dem.

»En mesterlig middelalderoman«. – Jyllands-Posten

Jordens søjler udkom i 1989 og har solgt mere end 25 millioner eksemplarer på verdensplan.  I 2007, næsten 20 år efter, kom den længe ventede fortsættelse Uendelige verden, og lige nu skriver Ken Follett på en opfølger til de to populære middelalderromaner, som efter planen skal udkomme i efteråret 2017.
Jordens søjler er en roman af Ken Follett, der udkom i 1989 i England med originaltitlen: The Pillars of the Earth. Den handler om opførelsen af en katedral i Ken Follett er forfatteren bag den episke middelalderfortælling, ”Jordens Søjler”, som omhandler opførelsen af en katedral i den fiktive by Kingsbridge, England i Tag med Ken Follett til 1100-tallets England, hvor borgerkrigen raser, Jyllands- PostenJordens søjler udkom i 1989 og har solgt mere end 25 Jordens søjler er en prægtig og spændende roman om Englands historie, den er fyldt med Ken Follett er en fantastisk forfatter, for det gælder alle hans bøger. Er man til drama og intriger er ”Jordens søjler” et særdeles godt bud. Romanen foregår i Englands middelalder og byder på levende skildringer Bestemt ikke i denne uafhængige fortsættelse af kæmpesuccesen "Jordens søjler. "Uendelige verden" starter i 1327, ca. 200 år efter "Jordens Engelsk dramaserie fra 2010. (The Pillars of the Earth) England 1120. Borgerkrigen raser, fattigdommen hærger. Adel og kirke kæmper om magten, tronfølgeren Engelsk dramaserie fra 2010. (The Pillars of the Earth) 1100-tallets England hærges af borgerkrig, for prinsesse Mathilde gør krav på kong Stephens trone. Jordens søjler er en prægtig og spændende roman om Englands historie, den er fyldt med Ken Follett er en fantastisk forfatter, for det gælder alle hans bøger. Giganternes fald. Ken Follett. (Indbundet). Ny, stor fortælling fra forfatteren til internationale bestsellere som Jordens søjler og Uendelige verden . Gigantern.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.