Sunday, September 16, 2018

På ryggen af en tyr bog .pdf Kristina Stoltz


Hent PDF Læs online



3 mennesker står ved hver deres skilleveje i livet, og nogle skal vælge hurtigt, hvis de skal slippe godt fra det.
I “På ryggen af en tyr” kæmper 14-årige Fanny med grænsen til at være voksen; Hun tager afstand fra sin mandeglade mor og foretrækker at være alene. I sin flugt fra moren ender hun i nogle moralske dilemmaer, der sætter hendes dømmekraft på en vanskelig prøve.
Et andet sted er en mor ligeledes på flugt – hun flygter for livet sammen med sin familie, og kun tiden vil vise, om det lykkes at komme i sikker havn. Den tredje person kæmper for sit liv på.
På ryggen af en tyr – en tragedie følger den fjorten-årige Fanny, der er på » Sammenbrud på flere planer lurer i Kristina Stoltz ´ særegne og ambitiøse roman. (. Kortere kan Kristina Stoltz' nye roman På ryggen af en tyr næsten ikke opsummeres og det til trods for, at det er en tynd sag på 175 sider. Stoltz På ryggen af en tyr er en roman om længsel, svigt, kærlighed og katastrofe. Om et Europa på randen af sammenbrud og om overgangen mellem barn og voksen Titlen på Kristina Stoltz nye bog bog henviser til sagnet om den unge i Kristina Stoltz' lille, men ret så ambitiøse roman På ryggen af en tyr. "På ryggen af en tyr - en tragedie" er en roman om overgangen mellem at være barn og Kristina Stoltz. Brugt bog. På ryggen af en tyr. En tragedie. Beskrivelse; Yderligere info; Anmeldelser. Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet. Tilstand: Som ny. Kristina Stoltz. Brugt bog. På ryggen af en tyr. En tragedie. Beskrivelse; Yderligere info; Anmeldelser. Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet. Tilstand: Som ny Læs videre På ryggen af en tyr - en tragedie roman. Udgivet af Rosinante. Bog er også tilgængelig som unknown eller E-bog. Bogs ISBN er Kristina Stoltz' nye roman, PÅ RYGGEN AF EN TYR, er formet af den kulturarv, nærmere bestemt af tragedierne – det kan læses af romanens

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.