Wednesday, September 12, 2018

Emilie Lilja - Hellere glad og stærk end tynd og svimmel hent PDF Emilie Christine Lilja Hansen


Hent PDF Læs online



”Jeg troede engang, at lykken lå i de små tal på vægten, og hvis jeg opnåede at være tynd i en modelverden, ville jeg få det liv, jeg drømte om.
Det, jeg fandt ud af, dengang jeg vejede 10 kg mindre, end jeg gør i dag, var, at jeg slet ikke drømte om det liv, og at lykken ikke ligger på vægten.”

Emilie Lilja fortæller ærligt om de fejl, hun har begået i den benhårde branche, hvilke erfaringer hun har gjort sig gennem sin 10-årige modelkarriere, og hvordan hun har fundet den helt rigtige balance i livet.
Emilie Lilja inviterer dig ind bag kulisserne og ind i virkelighedens verden. Her får du foruden hendes personlige historie, gode råd og vejledning til et liv i balance og 8.
En sand beretning uden filter om at leve som model og influencer på sociale medier. Af: Emilie Christine Lilja Hansen. Mediernes anmeldelser Emilie Christine Lilja Hansen. Emilie Lilja - Hellere glad og stærk end tynd og svimmel. En sand beretning uden filter om at leve som model og influencer på I "Emilie Lilja - Hellere glad og stærk end tynd og svimmel" stiller Emilie Christine Lilja Hansen spørgsmålstegn ved hvad lykken er og hvordan den opn&a. I "Emilie Lilja - Hellere glad og stærk end tynd og svimmel" stiller Emilie Christine Lilja Hansen spørgsmålstegn ved hvad lykken er og hvordan Læs videre Emilie Lilja - Hellere glad og stærk end tynd og svimmel - En sand beretning uden filter om at leve Emilie Christine Lilja Hansen. En sand beretning uden filter om at leve som model og influencer på sociale medier. Af: Emilie Christine Lilja Hansen. Mediernes anmeldelser Emilie Christine Lilja Hansen. Emilie Lilja - Hellere glad og stærk end tynd og svimmel. En sand beretning uden filter om at leve som model og influencer på Emilie Christine Lilja Hansen. Emilie Lilja - Hellere glad og stærk end tynd og svimmel. En sand beretning uden filter om at leve som model og influencer på Emilie Lilja - Hellere glad og stærk end tynd og svimmel. Emilie Christine Lilja Hansen. Udkommer d. 27/03/2018. Hent forsidebillede (2.56 MB). ”Jeg troede Emilie Lilja - Hellere glad og stærk end tynd og svimmel. I bogen afmystificeres modellivet. Det er ikke er så glamourøst, som det ser ud, og vejen dertil er hård.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.