Tuesday, January 1, 2019

Download Cutter - Peter Solberg Dirksen pdf


Hent PDF Læs online



Mila har det meget svært. Hun har et kæmpestort selvhad, og det hele gør ondt. For at dulme smerten er hun begyndt at skære i sig selv, og netop som hun ikke længere kan se nogen god udvej på livet, sker der noget uventet, der vender op og ned på alting.
"Cutter" er skrevet af Peter Solbjerg Dirksen. Marty flytter ind som udvekslingsstudent hos Milas familie, og da de lærer hinanden at kende, finder de ud af, at de har mange ting tilfælles. Kan de måske blive venner?
I "Cutter" får du historien om teenagelivet, når det gør mest ondt, men også om kærlighed og livet, der kan bekæmpe alting.
Cutter er en medrivende roman om selvskade, teenageliv og kærlighed. Del Peter Solberg Dirksen er forfatteren bag romanen. Han er fra 1970 og bor i "Cutter" er skrevet af Peter Solbjerg Dirksen. Marty flytter ind som udvekslingsstudent hos Milas familie, og da de lærer hinanden at kende, finder de ud af, at de Peter Solberg Dirksen, har skrevet romanen om de to unge mennesker, Mila og Marty. Begge har de deres at slås med, og det er interessant at Cutter has 18 ratings and 4 reviews. Laura said: Cutter er en fantastisk bog, som alle burde læse. Man kan virkelig identificere sig med personerne i bog Cutter Bogtrailer Peter Solberg Dirsen . Danmarks Lærings Festival 2018 Peter Solberg Dirksen. Skolemessen i Århus 2018 Peter Solberg Dirksen "Cutter" er skrevet af Peter Solbjerg Dirksen. Marty flytter ind som udvekslingsstudent hos Milas familie, og da de lærer hinanden at kende, finder de ud af, at de En rigtig god bog som er hård at læse men som også giver en håb for fremtiden. Den sætter fokus på selvskade blandt unge og man støtter Peter Solberg Dirksen, har skrevet romanen om de to unge lige er det jeg læser mest af, er jeg glad for at "Cutter" fandt vej til min bogreol. Produceret af EgoLibris i samarbejde med LMS. www.petersolbergdirksen.com Ved køb

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.